ilska.se

Bli fri från din ilska genom terapi

Terapi

Bli fri från din ilska genom terapi hos mig!

Tillsammans med mig kan du i terapi få hjälp att hantera din ilska och skapa en mer harmonisk tillvaro. Problem med att hantera sin ilska är ett vanligt problem som ofta ställer till med stort lidande men det finns tack och lov hjälp att få.

Så här går det till att gå i terapi och boka tid hos mig!

Du kan ringa eller maila mig för gratis konsultation eller direkt boka en tid hos mig. Jag erbjuder terapi såväl på distans via telefon eller på plats i mina trevliga lokaler centralt i Stockholm på Krukmakargatan 73 på Södermalm. Jag erbjuder oftast tid inom en vecka och börjar alltid med ett första förutsättningslöst samtal. Under det samtalet för du berätta lite mer om din livssituation och din problematik. Varje individ och situation är unik, därför utgår vi från just dig och kartlägger hela din livssituation och vad som kan tänkas driva din ilska.Under förändringsarbetet kommer vi att jobba med traditionella KBT-tekniker som du får möjlighet att lära dig så att du får mer verktyg och möjligheter att hantera den vardag och de situationer som du upplever som problematiska. I den behandling jag erbjuder kommer du att jobba med tanke-, känslo- och beteendeintervetioner på olika sätt.

Genom att öka förståelsen för dina egna psykologiska processer så kommer du sannolikt öka din förmåga att hantera svåruppkomna situationer som brukar driva din ilska.

En terapis längd kan se väldigt olika ut beroende på problematik och upplevt behov. En del känner sig nöjd med ett par avlastningssamtal medan andra behöver en betydligt längre terapi som kan sträcka sig över en lång tid. Min erfarenhet är dock att det kan göra stor skillnad i en människas vardag om du ger terapin en chans under åtminstone 4-5 sessioner.

Boka tid hos mig!

Du kan välja att ringa eller maila så ordnar jag en tid, oftast inom en vecka. Jag erbjuder terapi såväl på telefon/distans eller direkt på plats i mina trevliga lokaler centralt i Stockholm på Krukmakargatan 73 på Södermalm.

Har du övriga frågor eller funderingar kan du ringa eller maila mig för gratis konsultation. Enklast är att maila mig då jag oftast sitter upptagen i samtal. Jag återkopplar samma dag eller senast dagen efter förfrågan.